Islanninhevoset

Jóki frá Konstanze, s.2005 suom. pieni poika

Hopeanmusta reipas ja monipuolinen herra, takaa tasaisen taipaleen kulkien omalla moottorilla. Vapaa-aika kuluu leikin tiimellyksessa. Utelias ja valloittava "sydäntenmurskaaja".

Sóley frá Dalsmynni, s.1998 suom. leinikki

Kookas, hauskanvärinen kantakirjattu tamma. Persoonallinen ja opettavainen, joka on perusluonteeltaan mieluummin rauhallinen nautiskelija, mutta osaa kemioiden kohdatessa irrotellakin.

Brenna frá Kuusela,  s.2007 suom. tuli

Pehmeäliikkeinen tamma, joka on touhua täynnä ja aina valmis uusiin elämyksiin. Sympaattinen ja reipas neiti tekee töitä positiivisella asenteella.

Valdís frá Alfahlíð,  s.2007 suom. erinomaisuuden jumalatar

Letkeä tamma mukavilla askellajeilla varustettuna. Omaa rauhallisen, kuuliaisen ja tuumailevan luonteen. Töltin taikaa parhaimmillaan ;-).

Geisla frá Hepoharju, s.2010 suom.valonsäde

Neiti vailla huolen häivää. Rohkea, nokkela ja kaikkeen kerkeävä, hurmaava persoona. Hallitsee neljä selkeää puhdasta askellajia. Reilu ja mutkaton ratsu.

Viðar frá Sahala, s.1997 suom. paju

Vapaa-ajan ratsuruuna, joka on ratsastuksellisesti varustettu ailahtelevalla mielellä. Korvaamaton seuramies ja leikkikaveri.

Díla frá Dagur,  s.9.6.2013  suom. täplä,pilkku

Sóleyn ihastuttava tammavarsa. Liikkuu kepeästi ja sulavasti näyttäen paljon tölttiä. Omaa reippaan ja ennakkoluulottoman mielen.