Muut nelijalkaiset

Gidi (Wishdecoy Oliver Nikita)
Kooikerhondje s.2.11.2005

Pihapiirin hälytysvastaava. Ottaa tehtävän tosissaan ja aiheettomatkin hälytykset mahdollisia. Hiukan varauksellinen uusia ihmistuttavuuksia kohtaan. Erittäin tietoinen omasta "tilastaan" ja reviiristään, joita osaa myös napakasti puolustaa.
Herkästi "hymyilevä" mukavuuden haluinen ja pohjinmiltaan hyväntahtoinen sekä kuuliainen seuramies vailla vertaa.
Tykkää touhuta ja harrastaa, muttei ota niitä turhan tosissaan. Fiksu nautiskelija, joka osaa irrotella tilanteen sattuessa kohdalle.
Lunastanut hyvin paikkansa apupoikana haavikoiden jäljestyksessä.


Pila (Tottakai Peukaloliisa)
Lyhytkarvainen Pyreneittenpaimenkoira s.27.6.2009

Toiminnan neiti, joka rakastaa ohi kiitäviä maisemia ja pitää vauhdin sen mukaisena. Ottaa poikkeuksellisella vakaumuksella ilon irti luonnon elementeistä, kuten lumesta ja vedestä. Kaikessa suunnaton tekemisen meininki mukana. Koulutuksellisesti yrittää aina parhaansa, motivoituu omatoimisesti sekä omaa lähes hyytymättömät energiavarat.
Avoin ihmisiä kohtaan ja taidokas saamaan haluamansa huomion.
Toiminnan tarmokuus, älykkyys ja tietty herkkyys olla aina vähintään tilanteen tasalla tai hiukan edellä on meidän kaikkien onneksi saanut vastapainokseen kyvyn rauhoittua ja olla jopa huomaamaton kotioloissa.


Juju

s.26.4.2014

Hurmaava neito punaisessa asussa, kotitiikerien kermaa. Vahvatahtoinen, toimelias, vieraita kohtaan ujohko persoona. Kulmakunnan hiirten kauhu ;-)).